Binnenkort in Den Haag:
De Hoogeveen
in Morgenstond-West
Nieuwbouw in Den Haag: Ontdek De Hoogeveen
11 ruime eengezinswoningen
van circa 131 m2
en 142 m2
11 ruime eengezinswoningen van circa 131 m2 en 142 m2
Nieuwbouw op niveau:
Maar liefst vier woonlagen
keuzevrijheid met fraaie opties
Hoogwaardige nieuwbouw in Den Haag. Maar liefst vier woonlagen keuzevrijheid met fraaie opties

De Hoogeveen

De Hoogeveen biedt de allerlaatste nieuwbouwwoningen in Morgenstond-West van de afgelopen jaren. Ruime stadswoningen bestaande uit 4 woonlagen in een bloeiende Haagse wijk. Sinds 27 februari jl. zijn alle 11 woningen verkocht via Oost West Makelaardij. Neem contact op met Oost West Makelaars voor vragen of vergelijkbaar aanbod.

Ruime stadswoningen in Morgenstond-West

Morgenstond-West is een levendige wijk in Den Haag Zuid-West. Sinds een aantal jaar worden hier de gedateerde flatgebouwen vervangen door nieuwbouw. De Hoogeveen biedt van deze ontwikkelingen de allerlaatste nieuwbouwwoningen in de wijk: 9 tussenwoningen en 2 hoekwoningen van respectievelijk 131 en 142 m2. Iedere woning wordt praktisch en ruim opgezet en is geschikt voor verschillende gezins-samenstellingen. Woon comfortabel, met plezier en flair.

Contact

De Hoogeveen wordt ontwikkeld door Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Voor vragen of opmerkingen over het project kun je contact opnemen met Oost West Makelaardij. Wil je op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rondom dit project? Vul dan eveneens het contactformulier in.

Disclaimer